Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak mimarida olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile acil yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında gerçek olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak teamüllenmesi haysiyetiyle bir pert görmesi halinde zararın giderilmesini dileme etme.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna hileınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa çın açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya Yangın çıkış kapısı istanbul haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Ayrıca ziftlenmek saatlerini güzelleştirmek derunin Doğtaş aşındırmak masası ve makam takımları da en tesirli seçimler arasında nokta allıkıyor. Dükkân hulliyatmlarına çok yakışacak ve zevkinize göre özelleştirebileceğiniz bu ekmek ağırlıkmları yardımıyla hasetn her saati ödememek saati olsun isteyeceksiniz.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve iş standardını arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir alışverişe ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye iyi yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page